fullsizerender

 

In de periode dat ik voor Viessmann werkte, verzamelde ik, per serienummer, informatie in mappen op mijn pc.

Het doel was om voor elk onderhoud en voor elke herstelling, over de juiste informatie te beschikken, zonder te moeten zoeken in de talrijke handleidingen. Ik maakte een overzicht van parameters en foutcodes, voor alle generaties van toestellen. Per toestel maakte ik een onderhoudsfiche: checklists, stappenplan met afbeeldingen, gasdrukken, rookgaswaarden, ionisatie, …

Een overzicht van de bediening van de verschillende regelingen bij servicewerken: klein vermogen, groot vermogen, fouthistorie, reset onderhoudsmelding, parameters … In de Dropbox zitten verder service- en montagehandleidingen, voor bijna alle toestellen en alle ontwerphandboeken van Viessmann.

Geef hieronder je naam en e-mail en je ontvangt de link om hem te downloaden.

Stuur me een link naar de Viessmann-map