EPC niet residentieel

EPC niet residentieel

 • 2024:
  Sinds 1 januari 2024 moeten grote gebouweenheden van publieke gebouwen en overheidsgebouwen beschikken over een EPC voor niet-residentiële gebouwen. Ongeacht verkoop of verhuur. Het huidige EPC Publiek is niet langer geldig. Voor publieke gebouwen met een bruikbare vloeroppervlakte > 250m² geldt bovendien een uithangplicht.
 • 2025:
  vanaf 1 januari 2025 is bovenstaande ook van toepassing op bedrijfsgebouwen >1000 m², ongeacht verkoop of verhuur.
 • 2026:
  vanaf 1 januari 2026 moeten ook alle grote niet-residentiële gebouwen < 1000 m² over een EPC NR beschikken, ongeacht verkoop of verhuur.
 • 2026:
  vanaf 1 januari 2026 moeten ook alle grote niet-residentiële gebouwen < 1000 m² over een EPC NR beschikken, ongeacht verkoop of verhuur.
 • 2028:
  vanaf 1 januari 2028 moeten alle grote publieke gebouwen
  (behalve gemeenschaps- en gesubsidieerd onderwijs) minimaal een label E halen.
 • 2030:
  vanaf 1 januari 2030 moeten ook alle grote bedrijfsgebouwen
  minimaal een label E halen.

Verzeker de energie-efficiëntie van uw pand met een EPC NR-certificaat

Bent u eigenaar van een kantoor, school, of ander niet-residentieel pand? Ontdek hoe een EPC NR-certificaat niet alleen de energie-efficiëntie van uw vastgoed kan verbeteren, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst en voldoet aan de nieuwste wettelijke vereisten.

Wat is EPC NR?

Een Energetisch Prestatie Certificaat voor Niet-Residentiële eenheden (EPC NR) is uw eerste stap naar een energiezuiniger gebouw. Het certificaat, dat een overzicht biedt van de energieprestaties, is essentieel voor zowel eigenaars als huurders die streven naar een efficiëntere en milieuvriendelijkere exploitatie.

EPC niet residentieel:Waarom Havacman?

Bij Havacman begrijpen we de nuances van energie-efficiëntie in bedrijfsgebouwen. Ons team van deskundigen biedt een grondige evaluatie en praktische aanbevelingen om uw pand aan te passen aan de beste energieprestatienormen.

Van gedetailleerde inspecties tot het officieel uitreiken van uw EPC NR, Havacman begeleidt u bij elke stap. Profiteer van onze expertise om niet alleen te voldoen aan wettelijke verplichtingen, maar ook om te investeren in de waarde en duurzaamheid van uw pand.

Neem vandaag nog contact op met Havacman voor uw EPC NR-beoordeling en zet de eerste stap naar een groenere toekomst voor uw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact met ons op!