Conditiemetingen nen-2767

Ben je op zoek naar een grondige evaluatie van de staat van je vastgoed? Wil je risico’s minimaliseren en de waarde van je bezittingen maximaliseren? Dan is onze conditiemeting volgens NEN 2767 de sleutel tot succes!

Waarom conditiemetingen NEN 2767?

Onze conditiemeting volgens NEN 2767 is gebaseerd op een internationaal erkende norm die de conditie van vastgoedobjecten op een gestandaardiseerde en objectieve manier beoordeelt. Dit zorgt voor een uniforme en transparante rapportage, waardoor je betrouwbare informatie krijgt over de staat van je vastgoed.

De voordelen

 • Optimaliseer Onderhoudsstrategieën
  Door de conditie van je vastgoedobjecten te kennen, kun je gerichte onderhoudsstrategieën ontwikkelen om problemen proactief aan te pakken en kostbare reparaties te voorkomen.
 • Verleng de Levensduur
  Door tijdig onderhoud en reparaties uit te voeren, verleng je de levensduur van je vastgoed, waardoor je waarde behoudt en kapitaalbehoud maximaliseert.
 • Minimaliseer Risico’s
  Identificeer potentiële risico’s zoals veiligheids- en gezondheidsproblemen, waardoor je aansprakelijkheidsrisico’s minimaliseert en de veiligheid van je gebruikers waarborgt.
 • Verbeter de Waarde
  Een goed onderhouden vastgoedobject heeft een hogere marktwaarde en trekt potentiële kopers en huurders aan, waardoor je investering rendabeler wordt.

Waarom Kiezen voor Havacman Engineering?

 • Expertise
  Ons team van ervaren professionals beschikt over de nodige expertise en certificeringen om nauwkeurige en betrouwbare conditiemetingen uit te voeren.
 • Efficiëntie
  We begrijpen dat tijd geld is. Daarom streven we naar efficiëntie in onze dienstverlening, zodat je snel toegang hebt tot waardevolle informatie over je vastgoed.
 • Maatwerk
  We passen onze diensten aan op basis van jouw specifieke behoeften en budget, zodat je de beste waarde krijgt voor je investering.
 • Betrouwbaarheid
  Onze rapporten zijn nauwkeurig, objectief en transparant, waardoor je met vertrouwen beslissingen kunt nemen over je vastgoedportfolio.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe onze conditiemeting volgens NEN 2767 jou kan helpen om je vastgoedbeheer naar een hoger niveau te tillen!